مقاله توسعه رشد گیاه توسط ریزو باکتری هاPGPR چشم اندازی برای افزایش کسب مواد غذایی و کنترل بیماری دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توسعه رشد گیاه توسط ریزو باکتری هاPGPR چشم اندازی برای افزایش کسب مواد غذایی و کنترل بیماری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه رشد گیاه توسط ریزو باکتری هاPGPR چشم اندازی برای افزایش کسب مواد غذایی و کنترل بیماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:21
چکیده:
لایه نازکی از خاک (در حدود 1 تا 2mm ضخامت) در اطراف ریشه های محصول و حجمی از خاک اشغال شده توسط ریشه و یا میزان خاکی است که بخش قابل توجهی از خاک را شامل می شود که ریزوسفر نام دارد (حدود 5 تا 40 از خاک در منطقه ریشه با توجه به معماری ریشه ) . این منطقه جایی است که اکثر میکروارگانیسم های خاک (باکتری ها و قارچ ها) حضور دارند . میکروارگانیسم ها در ریزوسفر با استفاده از ترکیبات و مواد آزاد شده از ریشه های گیاهان انرژی دریافت می کنند . اکثر میکروارگانیسم های موجود در ریزوسفر هیچ اثر مستقیمی بر روی رشد و قدرت گیاه ندارند. با اینحال بسیاری از ریزموجوداتی که در محیط ریزوسفر قرار دارند میتوانند به نفع گیاهان فعالیت نمایند ، با این حال بسیاری از آنها زیان آور و یا به نفع رشد گیاه نیستند. در این مقاله سعی گردیده به بررسی این میکروارگانیسمها پرداخته و نحوه توسعه رشد توسط آنها مورد مطالعه قرار گیرد .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0